Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Změny v obchodních podmínkách.K 24. 5. 2018 došlo ke změně obchodních podmínek.Více naleznete v sekci "Obchodní podmínky a ochrana... arr3EETEET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je... arr3ZDRAŽENÍ DOPRAVNÍCH SLUŽEB – PPL/DPD/GEISZDRAŽENÍ DOPRAVNÍCH SLUŽEB – PPL/DPD/GEIS S politováním Vás musíme informovat ohledně zdražení... arr3Nové výdejní místo na Praze4U objednávek lze nyní využít osobní převzetí na SB Centrum Chodov - Praha 4 Osobní převzetí je... arr3Jsme na Facebooku.Jsme na facebooku! Naleznete na nás na adrese: https://www.facebook.com/StrikeShopcz ... arr3Nová služba vyzvednutí.Připravil jsem Vám novou službu při odeslaní objednávky.Vyzvednutí zboží na Xbowlingu Žižkov, včetně... arr3Přidána aplikacePřipojili jsme službu ROTATOR... arr3Xbowling na FacebookuSledujte dění na XBowlingu Žižkov přes Facebookové stránky.   ...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 250 Kč (10 €)
skladem
naše cena 499 Kč (19 €)
skladem
naše cena 265 Kč (10 €)
skladem

KONTAKTY

StrikeShop.Cz na Xbowling Žižkov
Pitterova 5
Praha 3
tel: +420 608 877 895 (eshop,konzultace, kamený obchod)
fax: +420 775 909 929 ( zásilkové oddělení )
info@strikeshop.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 2 000 Kč (76 €)
skladem
naše cena 570 Kč (22 €)
skladem
naše cena 129 Kč (5 €)
skladem

ANKETA

Jako preferujete značku koule?

Storm 47% Ebonite 17% GLOBAL 900 17% Jinou značku bw. koule. 19%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Vladimíru Šimonovy, se sídlem Grafická 35, Praha 5, IČ 86603591 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů