Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3Změny v obchodních podmínkách.K 24. 5. 2018 došlo ke změně obchodních podmínek.Více naleznete v sekci "Obchodní podmínky a ochrana... arr3EETEET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je... arr3ZDRAŽENÍ DOPRAVNÍCH SLUŽEB – PPL/DPD/GEISZDRAŽENÍ DOPRAVNÍCH SLUŽEB – PPL/DPD/GEIS S politováním Vás musíme informovat ohledně zdražení... arr3Nové výdejní místo na Praze4U objednávek lze nyní využít osobní převzetí na SB Centrum Chodov - Praha 4 Osobní převzetí je... arr3Jsme na Facebooku.Jsme na facebooku! Naleznete na nás na adrese: https://www.facebook.com/StrikeShopcz ... arr3Nová služba vyzvednutí.Připravil jsem Vám novou službu při odeslaní objednávky.Vyzvednutí zboží na Xbowlingu Žižkov, včetně... arr3Přidána aplikacePřipojili jsme službu ROTATOR... arr3Xbowling na FacebookuSledujte dění na XBowlingu Žižkov přes Facebookové stránky.   ...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 139 Kč (5 €)
skladem
naše cena 1 550 Kč (59 €)
skladem

KONTAKTY

StrikeShop.Cz na Xbowling Žižkov
Pitterova 5
Praha 3
tel: +420 608 877 895 (eshop,konzultace, kamený obchod)
fax: +420 775 909 929 ( zásilkové oddělení )
info@strikeshop.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 250 Kč (10 €)
skladem
naše cena 99 Kč (4 €)
skladem
naše cena 129 Kč (5 €)
skladem

ANKETA

Jako preferujete značku koule?

Storm 47% Ebonite 17% GLOBAL 900 16% Jinou značku bw. koule. 20%

Ochrana osobních údajů e-shopu www.strikeshop.cz
  1.  Vladimír Šimon, se sídlem Grafická 35,Praha 5, IČ 86603591 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Vladimírem Šimonem tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@strikeshop.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.strikeshop.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • Trackovací - v kombinaci s konverzními slouží k návštěvnické analytice
          Remarketingové - personalizují obsah reklam a umožňují je správně zacílit
          Analytické - zvyšují uživatelské pohodlí našeho webu tím, že pochopíme, jak jej uživatelé používají
          Nezbytné - pomáhají zajistit základní funkčnost webu


    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.